22
Dec 2021

Cartell Festa del Pi 2021

17
Dec 2021

PROTOCOL PUJADA AL CAMPANAR

14
Dec 2021

Declaració responsable galejadors 2021

14
Dec 2021

Dimisió Pep Tuneu

Benvolgut Galejador/a :

El passat dia 21 d’Octubre, el Galejador Pep Tuneu Cruells va comunicar que presentava la seva dimissió.

En els últims anys, malauradament, en la festa del Pi ens han passat uns aconteixaments inesperats i poc agradables on la Junta ens ha tocat decidir sense cap mena de referencia.

En Pep, entre aquestes decisions i d’altres de personals, li ha provocat un neguit que això li ha fet decidir de deixar la Junta. Ens ha transmès que seguirà vetllant per la continuïtat i el be de la nostra festa però de una manera mes allunyada a la primera fila que comporta ser membre de Junta.

Des de la Junta li volem agrair el seu esforç, dedicació i aportació que ha fet a la Festa del Pi.

 

Visca la Santa

La Junta.

14
Dec 2021

Comunicat conjunt Festa del Pi 2021

Des de l’Ajuntament i l’Associació de Galejadors de Centelles, us volem comunicar que després de l’accident del 2019 i les restriccions de l’any 2020 s’està treballant perquè la Festa del Pi d’enguany es pugui fer, sempre que la situació sanitària ho possibiliti o amb els condicionants derivats dels protocols que corresponguin.

Des de l’any 2017 la Festa del Pi està condicionada per l’aplicació de la ITC26 que estableix els protocols que s’han de seguir i des de les entitats organitzadores vetllem pel seu compliment que garanteixen la seguretat de la festa.

Arran de l’accident del 2019 s’ha concretat el protocol per poder accedir al campanar a fer les galejades al mati i al vespre. Unes salves que es mantindran i en els participants se’ls informarà del protocol acordat i tancat.

Informar a les companyes i companys Galejadors que:

  • Serà imprescindible i d’obligat compliment per poder participar a la Festa del Pi, amb arma, disposar i presentar, al recollir la pólvora, una cantimplora que compleixi les característiques que marca la ITC26.
  • Per participar, tant amb arma com sense, s’haurà de signar una Declaració de Responsabilitat, on entre altres aspectes, s’haurà de reconèixer que es participa lliurament i, es coneixen els riscos que comporta participar en una festa amb armes i pólvora negra.
  • Respectar els protocols COVID vigents el dia de la festa.

A mesura que es coneguin més dades sobre la normativa a complir s’anirà informant a les persones interessades.

Visca la Santa!!!

Pàgina 1 de 3